Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 147 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Батьківська конференція майбутніх першокласників в Артемівській ЗОШ №12

Переглядів: 3430
16.02.2016 - 14:15

Школа та сім’я – партнери у вихованні та навчанні підростаючого покоління. У стрімкому ХХІ столітті особливу увагу педагоги приділяють формуванню всебічно розвиненої особистості. Артемівська ЗОШ №12 привітно відкрила свої двері батькам майбутніх першокласників.

В актовій залі у затишному колі шкільної родини була проведена зустріч. Присутні батьки мали можливість побачити концертні виступи учнів школи, презентацію фільму про школу.

Директор школи Євген Денисов познайомив батьків з умовами навчання у школі, розповів про плани щодо проведення ремонтних робіт з метою оновлення матеріально-технічної бази навчального закладу. Заступник директора з навчально-виховної роботи Ірина Бродецька представила батькам вчителів, які будуть навчати першокласників. Присутні почули про напрямки роботи початкових класів та груп подовженого дня, курсів для майбутніх першокласників.

Вчитель Галина Синельникова надала рекомендації батькам щодо підготовки дітей до першого класу. Наприкінці зустрічі всі батьки отримали пам’яткі, підготовлені вчителями та малюнки першокласників в подарунок для своїх дітей. З цієї миті батьки, діти та вчителі почали першу сторінку у підручнику шкільного життя.

Батьківська конференція майбутніх першокласників в Артемівській ЗОШ №12Батьківська конференція майбутніх першокласників в Артемівській ЗОШ №12Батьківська конференція майбутніх першокласників в Артемівській ЗОШ №12Батьківська конференція майбутніх першокласників в Артемівській ЗОШ №12Батьківська конференція майбутніх першокласників в Артемівській ЗОШ №12