Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 62 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Кодекс мужності, честі та відваги

Переглядів: 2310
16.02.2016 - 14:10

В Артемівській школі №18 постійно ведеться робота з виховання у школярів чеснот патріота України таких, як мужність, обов’язок, честь, гідність.

Упродовж тижня в класах середньої та старшої школи проходили виховні години, де учням розповідали про трагічні події історії – Афганську війну. До цієї війни було й залишається неоднозначне ставлення, але подвиг солдатів-інтернаціоналістів, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов’язок, ризикуючи власним життям, забувати не можна – це наша сумна історія.

Кожен з педагогів використовував різні методи та прийоми щодо виховної роботи. Класні керівники Лариса Августович (5-А клас), Людмила Попова (11-А клас), Вікторія Чаловська (6-В клас) об’єднались та залучили старшокласників до проведення виховного заходу. Творча група підлітків самостійно підготувала урок пам’яті «Дорогами Афганської війни». Учні провели пошуково-дослідницьку роботу та звернулись за допомогою до вчителів. Лариса Олександрівна організувала добірку музичного і документального відеоматеріалу, допомогла у створенні презентації з використанням оригінальних фотографій із сімейного альбому.

Приємно було бачити, як випускники активно брали участь в уроці-диспуті «Відлуння Афганської війни: які питання поставила Афганська війна перед сучасністю». Вони висловлювали свою точку зору щодо участі співвітчизників у «незрозумілій» війні, робили співвідношення щодо сучасних подій, жваво обговорювали подвиг воїнів-інтернаціоналістів в інших гарячих точках планети.

Не на всі питання старшокласники знайшли відповіді, але кожен з учасників диспуту склав для себе кодекс мужності, честі та відваги, що є невід’ємною складовою справжнього патріота.

В Артемівській школі №18 постійно ведеться робота з виховання у школярів чеснот патріота України таких, як мужність, обов’язок, честь, гідність.

Останні статті на сайті