Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

ExportUA

Фестиваль дитячої творчості «Нові імена»

Переглядів: 1967
11.02.2016 - 12:27

10 лютого 2016 року, втретє двері Школи мистецтв м. Артемівська гостинно відкрились для учасників та гостей фестивалю дитячої творчості «Нові імена».

Концерт юних обдарованих виконавців вже став доброю традицією. У фестивалі прийняли участь як досвідчені виконавці, так і ті, хто робить перші кроки у музиці.

Особливий захват визвали виступи Железняка Олексія (ксилофон), Бабенко Олександри (скрипка), Блошенко Софії (віолончель), Вороненко Олександра (фортепіано), Галушко Каміли, Мєшкової Таїсії, Богданової Марії (вокал), хора 0-1 класів та фортепіанного ансамблю сестер Буряк – Анастасії та Дарини.

Також у концертному залі глядачі мали змогу побачити роботи юних художників – Стецюри П,. Хричикової В., Натьокіної А, Цмак М., Єрмоленко Г., Сучай А., Рибінцевої Я., Абраменко В., Генслер П. Роменського М, Фаловської А., Головко В.

Кожен виступ глядачі зустрічали оваціями та бурхливими оплесками.

Дитячий фестиваль продемонстрував усім присутнім, що Школа мистецтв є колискою юних талантів, які з часом стануть професійними музикантами та художниками і будуть прославлять свій навчальний заклад у рідному місті та за його межами.

10 лютого 2016 року, втретє двері Школи мистецтв м. Артемівська гостинно відкрились для учасників та гостей фестивалю дитячої творчості «Нові імена».10 лютого 2016 року, втретє двері Школи мистецтв м. Артемівська гостинно відкрились для учасників та гостей фестивалю дитячої творчості «Нові імена».10 лютого 2016 року, втретє двері Школи мистецтв м. Артемівська гостинно відкрились для учасників та гостей фестивалю дитячої творчості «Нові імена».10 лютого 2016 року, втретє двері Школи мистецтв м. Артемівська гостинно відкрились для учасників та гостей фестивалю дитячої творчості «Нові імена».10 лютого 2016 року, втретє двері Школи мистецтв м. Артемівська гостинно відкрились для учасників та гостей фестивалю дитячої творчості «Нові імена».10 лютого 2016 року, втретє двері Школи мистецтв м. Артемівська гостинно відкрились для учасників та гостей фестивалю дитячої творчості «Нові імена».10 лютого 2016 року, втретє двері Школи мистецтв м. Артемівська гостинно відкрились для учасників та гостей фестивалю дитячої творчості «Нові імена».

Останні статті на сайті