Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 162 гостя.

Донецька обласна рада

Щодо заборони на продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива військовослужбовцям.

Переглядів: 2632
20.01.2016 - 06:44

До уваги господарюючих суб’єктів!

Враховуючи складну ситуацію, пов’язану з проведенням у регіоні Антитерористичної операції, з метою зниження напруженої соціально-психологічної обстановки, зменшення ризиків скоєння правопорушень, пов’язаних із вживанням алкоголю,  рішенням сесії Артемівської міської ради  від  25.02.2015 №6/62–1171 тимчасово (на період проведення Антитерористичної операції)  встановлена заборона  суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність на території м. Артемівська, продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива особам, які мають ознаки приналежності до будь-якого військового формування (наявність військової форми, озброєння, тощо).

Проте,  згідно повідомленням, що надходять останнім часом до виконкому міської ради від Артемівського відділу поліції Головного управління національної поліції в Донецькій області,  виявлені чисельні факти продажу алкоголю військовослужбовцям в торговельній мережі міста.        

Таке безвідповідальне ставлення окремих працівників сфери торгівлі до настільки  важливого питання  створює умови для скоєння  правопорушень особами,  які мають безпосередній доступ  до стрілецької зброї,   що в свою чергу становить реальну загрозу здоров’ю та життю оточуючих.    

Виконком Артемівської міської ради звертається до суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на території м. Артемівська,   щодо необхідності суворого дотримання заборони на продаж алкогольних,  слабоалкогольних напоїв та пива  військовослужбовцям, а також нагадує, що за недотримання означеного нормативного акту порушники  несуть відповідальність  згідно з  чинним законодавством.

 

Останні статті на сайті