Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 67 гостей.

Презедент України

В Артемівську вшанували переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року - 2016»!

Переглядів: 1787
18.01.2016 - 09:27

Учитель – це найтонший інструмент, що вміщує палітру людської діяльності: він і філософ, і диригент, і організатор, і вчений, і психолог, і артист. Саме конкурс «Учитель року» допомагає йому розкрити всі достоїнства і красу звучання цього інструмента.

Цього року конкурс «Учитель року - 2016» проходив у таких номінаціях: «Англійська мова», «Математика», «Історія», «Захист Вітчизни». Із 21 учасника – 14 сміливо і впевнено пройшли всі тури і вийшли на професійний ринг, де якнайкраще продемонстрували свій фаховий рівень, загальну культуру, педагогічний досвід та незмінне ставлення до своєї роботи та учнів.

15 січня відбулось нагородження та вручення дипломів відділу освіти переможцям та лауреатам конкурсу. З вітальним словом перед присутніми виступила начальник відділу освіти Артемівської міської ради Марина Рубцова. Вона зазначила, що педагогічна творчість і майстерність під силу далеко не кожній людині. Тільки творчий і сучасний учитель крокує в ногу з часом, показує високий інтелектуальний і професійний рівень, а головне - не зупиняється на досягнутому.

Рішенням фахового журі І (міського) туру конкурсу четверо найкращих фахівців представлятимуть місто в очному етапі ІІ (обласного) туру. Це Інна Мацюк, ЗОШ №17, номінація «Історія України»; Ірина Ердик, ЗОШ №12, номінація «Математика»; Ольга Панчук, НВК №11, номінація «Англійська мова»; Олександр Савельєв, ЗОШ №24, номінація «Захист Вітчизни».

Привітанням для учасників конкурсу стали номери художньої самодіяльності школярів та вихованців гуртків Артемівського міського центру дітей та юнацтва.

В Артемівську вшанували переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року - 2016»!В Артемівську вшанували переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року - 2016»!В Артемівську вшанували переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року - 2016»!В Артемівську вшанували переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року - 2016»!