Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 273 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

У м. Київ відбулася консультативна сесія щодо створення центрів надання адміністративних послуг.

Переглядів: 1184
13.01.2016 - 16:34

12 січня 2016 року у м. Київ під головуванням Віце-прем’ер-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубко відбулася консультативна сесія щодо створення центрів надання адміністративних послуг.

Захід проводився  спільно з проектом німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) «Реформа управління на сході України». Від Артемівської міської ради участь прийняла перший заступник міського голови Савченко Тетяна Миколаївна.

Мета створення нових Центрів або розбудови уже існуючих – підвищення якості надання комунальних та адміністративних послуг на сході України.

Мінрегіон відібрав найкращі проекти створення Центру надання адміністративних послуг в об’єднаних територіальних громадах, які стануть прототипом для ЦНАПів по всій Україні. Обрані проекти мають оптимальні параметри і можуть стати типовим проектом для інших громад. Центри дозволять громадянам за кілька годин отримати необхідний документ, довідку чи зареєструвати бізнес. Це наближає послуги до людей і робить їх життя більш комфортним.