Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

ExportUA

Відкриття виставки з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Зимові візерунки»

Переглядів: 2359
29.12.2015 - 12:24

У вітальний залі Артемівського міського Центру дітей та юнацтва відбулось відкриття виставки з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Зимові візерунки».

Гості мали час, щоб не тільки роздивитись сувенірні вироби, а й познайомитись з різноманітними техніками виконання робіт: пластилінографією, квілінгом, декупажем, бісероплетінням, ізодіяльністю. Керівники гуртків Олена Коваленко, Олена Давидова та педагоги-організатори кімнат школярів Ніна Павленко, Альона Поплавська познайомили школярів міста з роботою своїх гуртків та запросили їх у гості. Діти розважались, грали у різноманітні розумові ігри: «Раз, два, Дід Мороз…», «Десятка» тощо.

Учні шкіл №1 та №4, які завітали до міського Центру дітей та юнацтва, щиро подякували організаторам виставки та висловили слова захоплення.

У вітальний залі Артемівського міського Центру дітей та юнацтва відбулось відкриття виставки з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Зимові візерунки».У вітальний залі Артемівського міського Центру дітей та юнацтва відбулось відкриття виставки з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Зимові візерунки».У вітальний залі Артемівського міського Центру дітей та юнацтва відбулось відкриття виставки з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Зимові візерунки».