Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

ExportUA

Святий Миколай, у гості завітай

Переглядів: 4000
22.12.2015 - 08:48

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Хлопчики і дівчатка до цього свята готуються цілий рік, щоб отримати гарний подарунок від Миколая, намагаються добре вчитися, поважати старших, допомагати батькам. В Артемівській школі І-ІІІ ступенів №24 сумісно з дитячим садком №27 «Зірочка» та Артемівською школою мистецтв відбулося святкування дня Святого Миколая.

Захід було організовано учителем початкових класів Наталею Коваленко та педагогом-організатором Оленою Первушиною. Свято розпочалося виступом учнів 3-А, 3-Б класу, які привітали присутніх зі Святом Миколая, розповіли присутнім про життя Миколая Чудотворця, звертаючи увагу на його велику любов до ближніх, хворих, бідних і потребуючих. Школярі готувалися до зустрічі із Святим Миколаєм і вітали один одного та гостей з великою радістю, даруючи свої вміння та здобуті знання: розказували вірші, співали пісні, танцювали.

Та яке свято без подарунків? Дитячі мрії здійснюються! І Святий Миколай з великим задоволенням подарував дітям солодощі.

На прощання Святому Миколаю усі разом заспівали пісню «Ой, хто, хто Миколая любить?» та пообіцяли бути чемними, щоб і наступного року він завітав з подарунками.

В Артемівській школі І-ІІІ ступенів №24 сумісно з дитячим садком №27 «Зірочка» та Артемівською школою мистецтв відбулося святкування дня Святого Миколая. В Артемівській школі І-ІІІ ступенів №24 сумісно з дитячим садком №27 «Зірочка» та Артемівською школою мистецтв відбулося святкування дня Святого Миколая. В Артемівській школі І-ІІІ ступенів №24 сумісно з дитячим садком №27 «Зірочка» та Артемівською школою мистецтв відбулося святкування дня Святого Миколая.