Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 266 гостей.

Учні Артемівського НВК №11 вправлялись у майстерності програмування

Переглядів: 3551
15.12.2015 - 13:41

Учні Артемівського НВК №11 взяли участь у конкурсі комп’ютерного програмування «Година коду». «Година коду» - це освітній проект, створений для демонстрації можливостей навчитися основам кодування незалежно від віку.

Метою проекту є залучення десятків мільйонів вихованців по всьому світу до занять з програмування. В Україні відзначення цієї події проходить за ініціативою компаній «Майкрософт Україна» та Фонду BrainBasket.

Під керівництвом учителя інформатики Наталії Антонюк понад 100 хлопчиків та дівчат НВК №11 вправлялись у майстерності вирішення логічних задач, використовуючи блоки коду, допомагали Стіву чи Алексу в їхніх пригодах у світі Майнкрафт, навчились програмувати дроїдів та створювати власну гру космічної саги «Зоряні війни» у далекій-далекій галактиці. Кожен учень зміг поринути у світ програмування і створити свою власну гру.

Учні Артемівського НВК №11 взяли участь у конкурсі комп’ютерного програмування «Година коду».Учні Артемівського НВК №11 взяли участь у конкурсі комп’ютерного програмування «Година коду».Учні Артемівського НВК №11 взяли участь у конкурсі комп’ютерного програмування «Година коду».