Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

ExportUA

Правова гра для лідерів дитячих громадських організацій м. Артемівська «Проектуємо своє завтра»

Переглядів: 2757
15.12.2015 - 13:40

Правове виховання є одним з найважливіших чинників розвитку особистості, становлення громадянського суспільства і демократичної правової держави, умовою формування правосвідомості громадянина. Правова освіта спрямована на отримання знань, навичок і ціннісних орієнтацій, необхідних людині для ефективного соціального функціонування, реалізації її життєвих цілей і завдань.

У рамках Всеукраїнського тижня права, за ініціативою відділу освіти Артемівської міської ради та міського Центру дітей та юнацтва, відбулася правова гра для лідерів дитячих громадських організацій «Проектуємо своє завтра».

Мета гри – зміцнення та поглиблення в учнів правових знань, розширення правознавчого світогляду, перетворення права на важливий регулятор їхнього життя і поведінки в умовах соціалізації.

Захід пройшов у цікавій, творчій атмосфері. Під час гри учні брали активну участь в правових ситуативних завданнях, відповідали на запитання, представляли свою особисту ідею стосовно захисту прав дитинства у світі.

Насамкінець було підбито підсумки, визначені переможці та вручені дипломи відділу освіти Артемівської міської ради: І місце – Кришталь Сергій, ЗОШ №24; ІІ місце – Карбан Михайло, НВК №11, та Гаранжа Альона, ЗОШ №18; ІІІ місце – Краснокутська Таїсія, ЗОШ №2, Перкін Максим, ЗОШ №4, Падалка Анастасія, ЗОШ №5.

Захід сприяв розвитку правознавчих інтересів учнів, вихованню переконання у необхідності побудови демократичної правової держави, формуванню активної громадянської позиції у підростаючого покоління.

У рамках Всеукраїнського тижня права, за ініціативою відділу освіти Артемівської міської ради та міського Центру дітей та юнацтва, відбулася правова гра для лідерів дитячих громадських організацій «Проектуємо своє завтра».У рамках Всеукраїнського тижня права, за ініціативою відділу освіти Артемівської міської ради та міського Центру дітей та юнацтва, відбулася правова гра для лідерів дитячих громадських організацій «Проектуємо своє завтра».