Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 80 гостей.

Дитинство без кордонів!

Переглядів: 2462
15.12.2015 - 13:03

В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 в межах проекту «Партнерство» вчителем англійської мови Наталею Авраменко разом з іноземними колегами Кінгою Рогозою (Польща) та Ерин Хопкинс (Австралія) започатковано листування школярів як окрему форму позакласної роботи з іноземної мови з метою надати можливість учням практично користуватися англійською мовою та отримувати додаткову інформацію до тем програми.

Так, наприкінці листопада учні отримали листи від однолітків з Польського містечка Нова Руда, що на південному заході країни на кордоні з Чехією. 15 дівчаток віком від 9 до 11 років виявили бажання листуватися з нашими учнями на англійській мові. В своїх листах вони розповіли про себе та своїх рідних, про те, як полюбляють проводити дозвілля. Учениці 5-7 класів ЗОШ №7 залюбки підтримали ідею листування та дуже творчо поставилися до написання листів-відповідей, оздоблюючи свої послання витинанками, аплікаціями та малюнками із національним колоритом.

На минулому тижні надійшов довгоочікуваний конверт з Австралії з міста Шеппартон, що знаходиться на південному сході штату Вікторія, в 200 кілометрах на південний схід від Мельбурна. Австралійські дітлахи розповіли про свою країну, про тварин, які мешкають в Австралії. Майже всі діти займаються спортом та, враховуючи природні умови, багато часу проводять на свіжому повітрі. На відміну від України, в Австралії зараз літо, і навчальний рік майже закінчився, але наші нові друзі з Австралії пообіцяли залишатися на зв’язку та з нетерпінням чекають листів з України.

Сподіваємось на довготривалу співпрацю як учнів, так і вчителів!

 

В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 в межах проекту «Партнерство»  започатковано листування школярів.