Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

засідання круглого столу до Всеукраїнського тижня права: « Наслідки протиправної поведінки молоді. Адміністративна та кримінальна відповідальність за правопорушення»

Переглядів: 3083
15.12.2015 - 08:10

З 07.12.2015 по 13.12.2015 року в усіх навчальних закладах, організаціях та установах Артемівської міської ради було проведено заходи до Всеукраїнського тижня права.

          В рамках проведення «Всеукраїнського тижня права» Артемівським міським центром для сім’ї, дітей та молоді на базі Української інженерно-педагогічної академії із студентами вищих навчальних закладів Артемівської міської ради було організовано проведення засідання «круглого столу» з питань попередження правопорушень та проявів жорстокості в підлітковому та молодіжному середовищі.

У проведенні заходу взяли участь: виконуючий обов’язки заступника начальника з соціально-виховної та психологічної роботи Артемівської установи виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) майор внутрішньої служби Євген Динник, оперуповноважений Артемівського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Донецькій області старший лейтенант поліції Віталій Микита, заступник начальника Артемівського міськрайонного відділу  кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області старший лейтенант внутрішньої служби Богдан Водважко, начальник відділу соціальної роботи Артемівського міського центру для сім’ї, дітей та молоді Віра Решевська та провідний спеціаліст служби у справах дітей управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради Юлія Грибцова.

Даний тематичний захід проведено з метою інформування студентської молоді щодо основних прав, свобод та обов’язків людини згідно чинного Законодавства України.

У спілкуванні із студентами на прикладах були надані роз’яснення норм законодавства та наслідки за вчинення правопорушень. На завершення, учасниками заходу були надані вичерпні відповіді на всі задані питання.

Присутні відзначили, що проведення подібних заходів серед підлітків та молоді є актуальними в наш час, бо завдяки ним учасники отримують навички свідомого оцінювання своїх дій, вчинків та поваги до законів.

З 07.12.2015 по 13.12.2015 року в усіх навчальних закладах, організаціях та установах Артемівської міської ради було проведено заходи до Всеукраїнського тижня права. З 07.12.2015 по 13.12.2015 року в усіх навчальних закладах, організаціях та установах Артемівської міської ради було проведено заходи до Всеукраїнського тижня права. З 07.12.2015 по 13.12.2015 року в усіх навчальних закладах, організаціях та установах Артемівської міської ради було проведено заходи до Всеукраїнського тижня права.