Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Захист творчих проектів – звіт про підсумки експерименту Артемівського НВК №11

Переглядів: 2735
10.12.2015 - 06:35

Успішний учитель сьогодні - це справжній професіонал та творча особистість, яка уміє проектувати як маршрут власного професійного розвитку, так і успіх своїх учнів. 8 грудня в Артемівському НВК №11 було проведено у формі захисту творчого проекту засідання педагогічної ради з теми «Особистісно-професійне становлення сучасного вчителя в умовах експериментальної діяльності навчального закладу».

Засідання педагогічної ради складалося з двох частин: теоретичної та практичної. У теоретичній частині заступник директора з НВР Олена Лавренко проаналізувала результати роботи педагогічного колективу щодо вирішення головних завдань експерименту «Створення моделі навчального закладу інноваційного розвитку».

У практичній частині предметні кафедри розповідали про свій внесок у реалізацію експерименту за допомогою творчого проекту. Презентація захисту здобутків відбувалася в різних формах. Так, кафедра вчителів суспільно-гуманітарних дисциплін (завідувач Людмила Ігнатенко) у формі віршованого твору акцентували, що інноваційна діяльність вимагає від сучасного вчителя мобілізації творчого потенціалу, сприяє підвищенню його професійної підготовки та науково-методичної компетентності. Зазначаючи, що вчителі природничих дисциплін орієнтують свою педагогічну діяльність на нові досягнення науки, постійно прагнуть підвищувати результативність своєї праці, Вікторія Бак розповіла про роботу кафедри у формі «дерева життя». Промо-ролік щодо участі вчителів початкових класів в експерименті презентувала завідувач кафедрою Вікторія Кушнір. Учителі кафедри предметів етико-оздоровчого циклу Ірина Варкінтін та Зухра Моськіна створили «живу картину» та звернули увагу колег на те, що навчання – найвище з усіх мистецтв «…бо маємо справу не з мармуром чи полотном, чи фарбою, а з живими людьми. А відтак, школа - найвища художня студія» (педагог Василь Вахтеров). За допомогою веббінгу завідувач кафедри вчителів іноземної мови Елла Іонова проаналізувала результати роботи кафедри за 2011-2015 роки. Члени кафедри технічних дисциплін Тетяна Ніколаєва, Наталя Шепель, Світлана Рижкова, Ольга Кудіна у своїх виступах (у формі презентації Power Point) відзначили, що інноваційна діяльність спонукає вчителів шукати нові способи освітньої діяльності й методи взаємодії з особистістю учня, які гарантують високий результат у навчанні.

Кожна кафедра, захищаючи проект, пропонувала ключові завдання, які стали цеглинками у спільному проекті життєдіяльності Артемівського НВК №11 – навчального закладу нової епохи.

8 грудня в Артемівському НВК №11 було проведено у формі захисту творчого проекту засідання педагогічної ради з теми «Особистісно-професійне становлення сучасного вчителя в умовах експериментальної діяльності навчального закладу»8 грудня в Артемівському НВК №11 було проведено у формі захисту творчого проекту засідання педагогічної ради з теми «Особистісно-професійне становлення сучасного вчителя в умовах експериментальної діяльності навчального закладу»8 грудня в Артемівському НВК №11 було проведено у формі захисту творчого проекту засідання педагогічної ради з теми «Особистісно-професійне становлення сучасного вчителя в умовах експериментальної діяльності навчального закладу»

Останні статті на сайті