Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Презедент України

День працівника місцевого самоврядування

Переглядів: 2197
04.12.2015 - 14:09

4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.

Захід розпочався з гімну України, після чого до присутніх звернувся міський голова Олексій Рева: «Місцеве самоврядування Артемівська-Бахмута — це потужний корпус, що об’єднує в своїх рядах 60 депутатів місцевої ради, 57 голів органів самоорганізації населення, 71 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Повсякденними турботами людей сьогодні переймаються члени виконавчого комітету, громадської ради, службовці органів місцевого самоврядування, і звичайно, активні громадяни, які беруть участь у вирішенні багатьох питань. Це свято  стосується кожного жителя міста, адже разом ми - громада».

З нагоди свята міській голова нагородив почесними грамотами та подяками Артемівської міської ради тих, хто зробив вагомий особистий внесок у становлення і розвиток місцевого самоврядування, а також вручив пам’ятні подарунки ветеранам.

«Особливі слова подяки в цей день мені хотілося б сказати нашим дорогим ветеранам за злагоджену, сильну структуру, яка актуальна і життєздатна зараз. Все це завдяки вашим мудрим порадам, невичерпному життєвому досвіду і щирій підтримці», - відзначив Олексій Рева.

Творчі колективи міста привітали представників місцевого самоврядування номерами художньої самодіяльності.

izobrazhenie_0104 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.4 грудня 2015 в міському будинку культури і дозвілля ім. Е. Мартинова пройшов урочистий захід напередодні Дня місцевого самоврядування.

Останні статті на сайті