Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Регіональний конкурс на кращий варіант художнього символу для вшанування пам’яті воїнів АТО

Переглядів: 2773
04.12.2015 - 08:15

Донецька обласна державна адміністрація оголосила регіональний відкритий конкурс на кращий варіант художнього символу для вшанування пам яті воїнів, які загинули під час проведення АТО.

Донецька обласна державна адміністрація оголосила регіональний відкритий конкурс на кращий варіант художнього символу для вшанування пам яті воїнів, які загинули під час проведення АТО

Єдиний символ пам'яті, який передаватиме героїзм і незламність духу українських воїнів, адміністрація запропонує для використання на меморіальних об’єктах, під час урочистих заходів, як елемент знаків пошани. Учасниками Конкурсу можуть стати всі бажаючі.

Заявка на участь у Конкурсі разом з ескізом символу подається до управління культури і туризму облдержадміністрації за адресою: 84313, Донецька область, м. Краматорськ, вул. Соціалістична, 63а;      e-mail: culturaoblasti@ukr.net.

З умовами конкурсу та строками його проведення можна ознайомитись на сайті облдержадміністрації: http://donoda.gov.ua/?lang=ua&sec=02.03.09&iface=Public&cmd=view&args=id:32615

Останні статті на сайті