Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 146 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Ляльковий театр від Швейцарського фонду з протимінної діяльності в дитячих садках м. Артемівська

Переглядів: 3061
02.12.2015 - 08:50

На виконання Листа Департаменту освіти і науки Донецької ОДА, в рамках проекту «Інформування про мінну небезпеку та небезпеку вибухонебезпечних залишків війни (ІМН)», з метою зниження ризику ураження від мін та боєприпасів, що не вибухнули, підвищення рівня свідомості в поведінці дітей дошкільного віку, в дитячому садку №39 «Кульбабка» м Артемівська Швейцарським фондом з протимінної діяльності були проведені ляльковий театр, рухливі ігри, бесіда, костюмована вистава та ляльковий театр.

 Казкові герої Лунтик, Лисичка-сестричка, Вовчок-сірий бочок закріпили з дітьми правила поведінки з незнайомими та вибухонебезпечними предметами.

Збережемо життя та здоров’я наших дітей!

З метою зниження ризику ураження від мін та боєприпасів, що не вибухнули, в дитячому садку №39 «Кульбабка» Швейцарським фондом з протимінної діяльності були проведені ляльковий театр, рухливі ігри, бесіда, костюмована вистава та ляльковий театр. З метою зниження ризику ураження від мін та боєприпасів, що не вибухнули, в дитячому садку №39 «Кульбабка» Швейцарським фондом з протимінної діяльності були проведені ляльковий театр, рухливі ігри, бесіда, костюмована вистава та ляльковий театр. З метою зниження ризику ураження від мін та боєприпасів, що не вибухнули, в дитячому садку №39 «Кульбабка» Швейцарським фондом з протимінної діяльності були проведені ляльковий театр, рухливі ігри, бесіда, костюмована вистава та ляльковий театр. З метою зниження ризику ураження від мін та боєприпасів, що не вибухнули, в дитячому садку №39 «Кульбабка» Швейцарським фондом з протимінної діяльності були проведені ляльковий театр, рухливі ігри, бесіда, костюмована вистава та ляльковий театр.

Останні статті на сайті