Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Конкурс агітбригад «Здоров’я – цінність нашого життя» у м. Артемівську

Переглядів: 2501
01.12.2015 - 10:03

За ініціативою відділу освіти Артемівської міської ради у Міському Центрі дітей та юнацтва відбувся міський конкурс агітбригад «Здоров’я – цінність нашого життя». Завданням конкурсу було набуття та засвоєння учнями нових знань про здоровий спосіб життя, підвищення рівня інформованості підлітків з питань профілактики тютюнокуріння, алкоголізму, наркоманії, захворювання на ВІЛ, СНІД тощо.

Учасниками конкурсу стали учні старшої вікової категорії загальноосвітніх навчальних закладів, які добре справились із завданням. Вони майстерно показали свої здібності, порадували активністю, почуттям гумору. Своїм власним прикладом учасники конкурсу закликали однолітків утриматися від негативних явищ, правильно харчуватися, а головне – вести активний спосіб життя, щоб якомога довше зберегти власне здоров’я.

Найбільш переконливими, на думку журі, були учасники команди НВК №11, які й посіли І місце. На ІІ місці – команди агітбригад ЗОШ №18 та ЗОШ №5. ІІІ місце поділили між собою команди агітбригад ЗОШ №17, ЗОШ №24 та ЗОШ №10.

За ініціативою відділу освіти Артемівської міської ради у Міському Центрі дітей та юнацтва відбувся міський конкурс агітбригад «Здоров’я – цінність нашого життя». За ініціативою відділу освіти Артемівської міської ради у Міському Центрі дітей та юнацтва відбувся міський конкурс агітбригад «Здоров’я – цінність нашого життя». За ініціативою відділу освіти Артемівської міської ради у Міському Центрі дітей та юнацтва відбувся міський конкурс агітбригад «Здоров’я – цінність нашого життя».