Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Свічку пам’яті жертвам Голодомору запалили в Артемівських школах

Переглядів: 1978
30.11.2015 - 13:36

З метою гідного вшанування загиблих від геноциду українського народу відповідно до Указу Президента України «Про заходи у зв’язку з Днем пам’яті жертв голодомору» від 13 листопада 2015 року №635 27 листопада у школах відділу освіти Артемівської міської ради відбулися уроки пам’яті «З присвятою замордованим голодом…».

Учні дізналися пекельних фактів з історії українського народу, мали змогу переглянути відеоматеріали, що висвітлювали жахливий період історії України. Школярі декламували вірші про страшні часи Голодомору. Багато дітей не стримували сліз, дивлячись на біль та страждання українців, що пережили голодні часи.

Також педагогічні та учнівські колективи долучилися до загальноміської акції «Запали свічку». Пам'ять невинно загиблих вшанували хвилиною мовчання та запаленням свічок.

Такі заходи мають важливе значення у вихованні майбутнього покоління. Щоб не стерлася пам'ять про уроки минулого, щоб не втратили майбутні покоління того знання, яке характеризує націю українців.

З метою гідного вшанування загиблих від геноциду українського народу 27 листопада у школах відділу освіти Артемівської міської ради відбулися уроки пам’яті «З присвятою замордованим голодом…»З метою гідного вшанування загиблих від геноциду українського народу 27 листопада у школах відділу освіти Артемівської міської ради відбулися уроки пам’яті «З присвятою замордованим голодом…»З метою гідного вшанування загиблих від геноциду українського народу 27 листопада у школах відділу освіти Артемівської міської ради відбулися уроки пам’яті «З присвятою замордованим голодом…»З метою гідного вшанування загиблих від геноциду українського народу 27 листопада у школах відділу освіти Артемівської міської ради відбулися уроки пам’яті «З присвятою замордованим голодом…»З метою гідного вшанування загиблих від геноциду українського народу 27 листопада у школах відділу освіти Артемівської міської ради відбулися уроки пам’яті «З присвятою замордованим голодом…»З метою гідного вшанування загиблих від геноциду українського народу 27 листопада у школах відділу освіти Артемівської міської ради відбулися уроки пам’яті «З присвятою замордованим голодом…»

Останні статті на сайті