Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 327 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Ім’я біди – наркотики

Переглядів: 2887
27.11.2015 - 07:33

Алкоголізм, наркотики, злочинність – все це викликає занепокоєність на всіх рівнях нашого суспільства.    У Часовоярській школі №17 проходить місячник здорового способу життя та превентивного виховання, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради.

Як зберегти людяність в людині? Як у нашому житті врятувати наших дітей? Ці питання хвилюють на сьогодні вчителів, і вони використовують всі засоби, щоб попередити підлітків, застерегти їх від шкідливого впливу «тимчасового задоволення», від дій, які призведуть до біди.

Учні 7-11 класів зустрілись з лікарем-наркологом Вадимом Карповим, який у доступній формі надав інформацію про види наркотичних речовин, їхній вплив на організм, видозміни в організмі підлітка.

На прес-конференції «Ім’я біди – наркотики» Вікторія Чаплик з учнями 7-х класів провела соціальне опитування, ознайомила із науковою літературою з даної теми. «Професори» виступили з доповіддю про шкідливий вплив на організм наркотиків. Метою конференції було формування в учнів поняття про негативний вплив шкідливих звичок: паління, алкоголь, наркотики.

Учасники агітбригади під керівництвом Ксенії Давидової виступили перед батьками, учнями школи.

Заступник директора з виховної роботи Сергій Чаус продемонстрував учням відеофільми «Антинаркотична реклама», «Соціальна реклама проти наркотиків», «Спайс – вся правда про наркотики. Дивись!».

Той факт, що молодь відчуває брак інформації про наркотики, і в молодіжній свідомості існує готовність заповнити його достовірними відомостями, на нашу думку, заслуговує особливої уваги. Спираючись на цей факт, навчальний заклад проводить профілактичні заходи з протидії поширенню наркотизму в молодіжному середовищі та антинаркотичного виховання молоді.

У Часовоярській школі №17 проходить місячник здорового способу життя та превентивного вихованняУ Часовоярській школі №17 проходить місячник здорового способу життя та превентивного виховання