Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Двері КП «Бахмут-Вода» відкриті для бажаючих працювати

Переглядів: 2100
24.11.2015 - 14:34

Інформативно та цікаво пройшов 20 листопада 2015 року «День відкритих дверей» на виробництві комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА». Захід відвідали 18 безробітних, зареєстрованих в Артемівському міському центрі зайнятості.  

З моменту   утворення  комунального підприємства «Бахмут-Вода»  пройшло майже 8 років. За цей час  між підприємством та Артемівським міським центром зайнятості налагоджені тісні партнерські стосунки. Під постійною увагою фахівців центру зайнятості знаходяться кадрові потреби підприємства, надаються консультативні послуги, з метою оперативного та ефективного укомплектування вакансій і працевлаштування незайнятого населення організовуються інформаційно-консультаційні заходи різного формату за участю представників підприємства та шукачів роботи. Протягом 2015 року КП «Бахмут-Вода»  стало учасником  5  міні-ярмарок вакансій, проведених Артемівським міським центром зайнятості. За сприяння центру зайнятості   на підприємство  працевлаштовані  контролери водопровідного господарства,  оператори очисних споруд, машиністи насосних установок, слюсарі-ремонтники,  слюсарі аварійно-відбудовних робіт та  робітники інших професій,   всього  -  25 осіб, які перебували на обліку, 11 з них  перед працевлаштуванням стажувалися безпосередньо на робочому місці.

«День відкритих дверей на виробництві» відкрив начальник відділу головного енергетика Роман Яненко.  Він розповів про діяльність підприємства, познайомив учасників заходу із виробничим процесом, роботою підрозділів підприємства, змістом професій, які затребувані на підприємстві сьогодні та  будуть потрібні в перспективі. Докладніше про особливості роботи окремих підрозділів підприємства розповіли Наталя Мамчур, яка очолює кадрову службу підприємства, та начальник служби реалізації Вікторія Сташевська.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Артемівського міського центру зайнятості Роман Коновал  повідомив про сучасну ситуацію на ринку праці, про різні напрямки та форми співпраці з роботодавцями, послуги, які надає служба зайнятості шукачам роботи та роботодавцям, і які б стали у нагоді підприємству, як додатковий фінансовий стимул щодо створення нових робочих місць та працевлаштування на них зареєстрованих безробітних. 

Безробітні, що брали участь у заході, виявили зацікавленість організацією виробництва та можливістю в подальшому працевлаштуватися на підприємство.  По 3-х особах, яким виписано направлення,  проведено співбесіду і питання працевлаштування вирішується роботодавцем. 

По закінченні заходу відбувся обмін телефонами, узгоджена індивідуальна зустріч з зацікавленими особами для вирішення питання їх перспективного працевлаштування на підприємство.

Інформативно та цікаво пройшов 20 листопада 2015 року «День відкритих дверей» на виробництві комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА». Захід відвідали 18 безробітних, зареєстрованих в Артемівському міському центрі зайнятості.  Інформативно та цікаво пройшов 20 листопада 2015 року «День відкритих дверей» на виробництві комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА». Захід відвідали 18 безробітних, зареєстрованих в Артемівському міському центрі зайнятості.