Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Донецька обласна рада

До уваги юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців! Затвердженни нові форми реєстраційних карток

Переглядів: 2953
23.11.2015 - 08:19

21.11.2015 року набрав чинності наказ Міністерства юстиції України від 02.11.2015 № 2140/5 «Про затвердження форм реєстраційних карток».

Цим наказом затверджено нові удосконалені та спрощені форми реєстраційних карток, відповідно до яких надається можливість:

  • ставити відмітку, що засновник є кінцевим бенефіціарним власником (контролером) юридичної особи. У такому випадку не заповнюється окрема сторінка  для внесення відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера)  (форми 1,2,4 та 9);
  • друкувати реєстраційну картку з одного або двох боків аркуша;
  • не заповнювати і не подавати відповідні сторінки реєстраційної картки у разі відсутності відомостей для їх заповнення (форма 1,2,7,9);
  • не заповнювати і не подавати відповідні сторінки реєстраційної картки у разі відсутності змін до відомостей (форма 3,4,11).

Отже обов’язково заповнюється та подається перша сторінка відповідної реєстраційної картки із зазначенням кількості усього поданих сторінок та інші заповнені сторінки. Не заповнені сторінки не подається, як це вимагалось раніше.

Форми реєстраційних карток розміщені на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради у розділі «Підприємництво» -> «Державна реєстрація» -> «Форми реєстраційних карток».

Останні статті на сайті