Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Донецька обласна рада

Пам’яті Дмитра Чернявського…

Переглядів: 2839
23.11.2015 - 06:49

У різні часи мужність, патріотизм, відданість та гідність цінувались понад усе. Нажаль, сьогодні ми, як ніколи, відчуваємо потребу в патріотах своєї держави.

У народі кажуть, що героями не народжуються – ними становляться, їх виховують. Вчителі та учні Артемівської школи №18 зі смутком та гордістю віддають шану своєму випускнику Дмитру Чернявському, якому посмертно було присвоєно Звання Героя України з удостоєнням орден «Золота Зірка».

Майже в усіх класах були проведені виховні години, де школярам розповідали про людину, яка залишила про себе спогади як скоромна, інтелігентна особистість, відкрита для добра та великого бажання змінити суспільство на краще. Дітей ознайомили з біографією героя, розповіли про його шкільні роки та заслуги перед Україною, за які у червні 2015 Українська Православна Церква Київського Патріархату посмертно нагородила Дмитра Медаллю «За жертовність і любов до України».

У пам’яті рідних, друзів, колег та знайомих Дмитро назавжди залишиться мужньою, доброю людиною з дитячою посмішкою, справжнім патріотом, який віддав своє життя заради людської гідності, єдності та свободи, заради нашого майбутнього.

Вічна слава та пам’ять Героям!

Вчителі та учні Артемівської школи №18 зі смутком та гордістю віддають шану своєму випускнику Дмитру Чернявському, якому посмертно було присвоєно Звання Героя України з удостоєнням орден «Золота Зірка».Вчителі та учні Артемівської школи №18 зі смутком та гордістю віддають шану своєму випускнику Дмитру Чернявському, якому посмертно було присвоєно Звання Героя України з удостоєнням орден «Золота Зірка».Вчителі та учні Артемівської школи №18 зі смутком та гордістю віддають шану своєму випускнику Дмитру Чернявському, якому посмертно було присвоєно Звання Героя України з удостоєнням орден «Золота Зірка».

Останні статті на сайті