Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 93 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

ГО Асоціація «Відродження та розвиток»

Переглядів: 3573
20.11.2015 - 13:10

В Артемівську розпочався триденний семінар «Будуй своє завтра – сьогодні!»

Навчальна програма, яка проходить в рамках реалізації проекту «Бізнес Дом» розрахована, на всіх бажаючих створити власний бізнес, та дізнатися більше про розвиток малого і середнього бізнесу. Проект реалізується в рамках Програми Розвитку ООН з підтримки економічного та соціального розвитку Донецької і Луганської області, за фінансової підтримки уряду Японії.

   У перший день занять, всі учасники під керівництвом тренера Ліліани Семенюти пройшли курс особистої ефективності «Я ВСЁ СМОГУ!». Дізналися про важливість нетворкінгу, самопрезентації, та визначили для себе, головні складові бізнес-успеху.

   Попереду в учасників проекту робота з тренером Кирилом Дядя. Який протягом п'ятниці та суботи, має розповісти як зробити власний бізнес успішним, та з чого слід його розпочинати.  Сподіваємось, що після інтенсивного курсу бізнес-терапії сегмент малого та середнього бізнесу в Артемівську поповниться новими успішними представниками.

В Артемівську, за фінансової підтримки уряду Японії, розпочався триденний семінар «Будуй своє завтра – сьогодні!» в рамках реалізації проекту «Бізнес Дом», який розрахован, на всіх бажаючих створити власний бізнес.