Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Ліцеїст – звучить гордо!

Переглядів: 3329
18.11.2015 - 07:56

Артемівський НВК №11 – сучасний високоінтелектуальний, високорівневий навчальний заклад, мета якого - виховання інтелектуальної творчої особистості, активного учасника навчально-виховного процесу, особистості з високою національною і громадською свідомістю, якій притаманні стійкі якості патріота та громадянина української держави.

Завдання ліцею – підготовка ліцеїстів до успішного вступу у вищі навчальні заклади, виховання конкурентоспроможної, соціально та громадсько активної особистості, формування високих моральних цінностей, виховання правової культури ліцеїстів, свідомого ставлення до навчання, усвідомлення причетності до долі навчального закладу, об’єднання класного колективу, збереження традицій ліцею.

З 2010 року у НВК №11 існує яскрава та славна традиція – посвята учнів 8-х класів у ліцеїсти. Щорічно ліцейна родина поповнюється новими ліцеїстами, які ставлять перед собою високу мету: збереження традицій та примноження слави ліцею. Так і цього року 62 восьмикласники поповнили ряди ліцеїстів НВК.

Директор навчально-виховного комплексу Лариса Хмельницька звернулась до учнів зі словами вітання та висловила сподівання, що кожен з них із гідністю буде носити звання «ліцеїст». Шкільний вокальний ансамбль «Веселка» подарував присутнім пісню «Моє ім’я - Україна», а юні танцівники зачарували всіх шкільним вальсом.

Прозвучали слова «Клятви лицеїста» та шкільний гімн. Педагоги та кращі учні із ліцейних класів вручили кожному новачку бейджик із символом ліцею. Командири класів з гордістю отримали Свідоцтва про посвяту класних колективів у Ліцеїсти.

З 2010 року у НВК №11 існує яскрава та славна традиція – посвята учнів 8-х класів у ліцеїсти. Щорічно ліцейна родина поповнюється новими ліцеїстами. Так і цього року 62 восьмикласники поповнили ряди ліцеїстів НВК.З 2010 року у НВК №11 існує яскрава та славна традиція – посвята учнів 8-х класів у ліцеїсти. Щорічно ліцейна родина поповнюється новими ліцеїстами. Так і цього року 62 восьмикласники поповнили ряди ліцеїстів НВК.

Останні статті на сайті