Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 140 гостей.

ExportUA

Зустріч з поетом Миколою Джмілем артемівських школярів

Переглядів: 3048
18.11.2015 - 07:55

Учні 10-Б класу Артемівського НВК №11 разом з класним керівником Наталею Кондратенко зустрілися у міській бібліотеці з українським поетом Миколою Джмілем, учасником протистоянь на Майдані.

Відбулась презентація його нової збірки віршів «Коло». Поет прочитав декілька своїх віршів та уривків із поем. Його твори сповнені глибокими почуттями та філософією, яка змінила погляд учнів на зовнішній світ. Велике враження на слухачів справили його вірші про рідну мову та голодомор. Усі присутні слухали ці твори, затамувавши подих.

Окрім презентації своєї книжки Микола Джміль провів для учнів «духовну лекцію». Школярка Юлія Юрченко сказала: «Я вважаю, що Микола Джміль – яскравий приклад патріотизму та любові до своєї країни, до співвітчизників». Михайло Маслов додав: «Мені здається, що Микола Джміль – найдуховніша людина, і ми дуже вдячні тому, що нам поталанило зустрітися з таким поетом».

Учні 10-Б класу Артемівського НВК №11 разом з класним керівником Наталею Кондратенко зустрілися у міській бібліотеці з українським поетом Миколою Джмілем, учасником протистоянь на Майдані.Учні 10-Б класу Артемівського НВК №11 разом з класним керівником Наталею Кондратенко зустрілися у міській бібліотеці з українським поетом Миколою Джмілем, учасником протистоянь на Майдані.