Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

ExportUA

В Артемівській школі №24 пройшов методичний захід «Ділимося досвідом з молодими»

Переглядів: 2402
18.11.2015 - 07:53

На базі Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 було проведено друге заняття міської Школи молодого учителя «Стимул» з теми «Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках».

Практичним психологом Катериною Ольхович проведено тренінги, метою яких було створення доброзичливої атмосфери, позитивного настрою учасників. Вона познайомила педагогів з психологічними основами діяльності учнів.

Керівник міської Школи молодого вчителя Габріелла Кареліна розкрила теоретичний аспект питання «Дидактичні основи активізації пізнавальної діяльності учнів».

У практичній частині заняття були проведені майстер-класи «Я роблю це так…» учителем початкових класів Любов’ю Горбачовою та учителем англійської мови Ольгою Артем’євою. Присутнім були запропоновані цікаві форми роботи з учнями на уроках. Молоді педагоги спробували себе в ролі учнів і активно працювали протягом усього заняття.

З метою підвищення професійної діяльності молодих учителів керівником Школи були запропоновані варіанти самоаналізу уроків.

Наприкінці заходу молоді спеціалісти мали можливість презентувати власні методичні наробки.

На базі Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 було проведено друге заняття міської Школи молодого учителя «Стимул» з теми «Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках».На базі Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 було проведено друге заняття міської Школи молодого учителя «Стимул» з теми «Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках».На базі Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 було проведено друге заняття міської Школи молодого учителя «Стимул» з теми «Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках».

Останні статті на сайті