Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

«Вернісаж» творчості в Артемівській школі №12

Переглядів: 2915
18.11.2015 - 07:35

Тільки мистецтво та творчість своїми неповторними барвами здатні торкатися потаємних тонких струн почуттів дитини, а через них – пробуджувати розум і плекати духовність. Свято «Осінній вернісаж», яке пройшло в Артемівській ЗОШ №12, показало, наскільки талановиті наші діти.

Свою творчість учні 5-11 класів продемонстрували в програмі фестивалю «Ми таланти твої, Україно!», де декламували вірші, співали, танцювали. В шкільній родині з`явились нові зірочки, які дуже сподобались глядачам. Багато виступаючих виходили на сцену вперше.

Майстер-клас «Україна має талант» з’єднав всіх дітей, у яких є спільні захоплення: малювання, вишивання, випилювання, плетіння бісером. Кожний міг не тільки подивитись, як працюють інші, але і сам міг спробувати зробити щось своїми руками.

У спортивній залі зібралися учні, які полюбляють займатися спортом. Для них було проведено спортивне свято «Роби як я, роби краще за мене!». Школярі мали можливість позмагатися в командних іграх та показати свій особистий рекорд в номінаціях «Найсильніший», «Найвлучніший», «Найспритніший».

До свята залучились учні з сімей вимушених переселенців, які мали змогу відчути свою причетність до шкільної родини та показати свою майстерність. Можна виділити Михайла Колесника (8-Б), який не тільки приймає участь у олімпіадах (у нього 8 перемог з навчальних предметів), але і майстерно займається бісероплетінням. Анастасія Христенко, Анастасія Бахманова (8-Б) разом з дівчатами з класу добре танцюють. Владислав Тіліпко (6-Г) плете речі з кольорових резинок. Владислав Красюк (9-А) отримав грамоту в особистій першості «Найвлучніший», а Максим Гніденко (9-А) став найспритнішим.

На останок для учнів старших класів була проведена дискотека.

Свято пройшло цікаво, мета заходу досягнута: формувати в кожному учневі почуття прекрасного, бажання творити гармонію в житті та збагачувати внутрішній світ дитини.

В Артемівській школі №12 пройшло Свято «Осінній вернісаж»В Артемівській школі №12 пройшло Свято «Осінній вернісаж»В Артемівській школі №12 пройшло Свято «Осінній вернісаж»В Артемівській школі №12 пройшло Свято «Осінній вернісаж»

Останні статті на сайті