Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Урядовий портал

Екскурсійний огляд для гостей.

Переглядів: 3223
17.11.2015 - 07:49

15 листопада 2015 року Народна кімната-музей писанкарства та розвитку народних ремесел і творча майстерня «Оберіг»  Артемівського міського народного Дому гостинно прийняли хлопців та дівчат із міст Костянтинівка та Краматорськ.

Екскурсійний огляд експонатів музею та виставкової кімнати «Оберіг» зацікавив школярів. Вони дізналися багато нового про семантику писанкарства, його розвиток: історію та сьогодення, символізм кольорів та різновиди технік  розпису. Також познайомились із роботами учасників творчого колективу декоративно-прикладної творчості «Казкова майстерня» зразками петриківського розпису. У виставковій кімнаті творчої майстерні «Оберіг» школярі познайомилися із традиційною українською лялькою-мотанкою, насолодилися зразками традиційної української вишивки: вишиванками та рушниками.

Подібні заходи сприяють національно-патріотичному вихованню підлітків, виховують громадянську свідомість, любов і повагу до рідної землі та культурної спадщини.

15 листопада 2015 року Народна кімната-музей писанкарства та розвитку народних ремесел і творча майстерня «Оберіг»  Артемівського міського народного Дому гостинно прийняли хлопців та дівчат із міст Костянтинівка та Краматорськ.15 листопада 2015 року Народна кімната-музей писанкарства та розвитку народних ремесел і творча майстерня «Оберіг»  Артемівського міського народного Дому гостинно прийняли хлопців та дівчат із міст Костянтинівка та Краматорськ.15 листопада 2015 року Народна кімната-музей писанкарства та розвитку народних ремесел і творча майстерня «Оберіг»  Артемівського міського народного Дому гостинно прийняли хлопців та дівчат із міст Костянтинівка та Краматорськ.