Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Заняття-вікторина в дошкільному закладі «Рябінушка»

Переглядів: 2118
09.11.2015 - 09:20

В рамках мережевої взаємодії, згідно плану роботи на окрузі №1 «СТАРТ», з метою закріплення знань дітей про збереження та зміцнення здоров’я було проведено заняття-вікторину «Здоровим бути круто!».

Дошкільний навчальний заклад №31 «Рябінушка» зустрічав команду вихованців дошкільної установи №6 «Барвінок».

Команди-учасники у інтерактивній формі показали свої знання про користь вітамінів, їх наявність у певних продуктах харчування. Малюки з задоволенням виконували аеробіку, яку проводив головний герой Бобик у виконанні інструктора з фізкультури Ольги Даниленко, під час якої діти проявляли здатність до імпровізації та творчості.

За висновками журі – перемогло здоров’я. Учасники отримали справжнє задоволення, заряд позитивного настрою та призи, а ще впевненість у тому, що здоровим бути круто!

Сподіваємось, що така форма взаємодії буде мати подовження та допоможе малятам укріпити та зберегти своє здоров’я.

В рамках мережевої взаємодії, згідно плану роботи на окрузі №1 «СТАРТ», з метою закріплення знань дітей про збереження та зміцнення здоров’я в дошкільному закладі «Рябінушка» було проведено заняття-вікторину «Здоровим бути круто!». В рамках мережевої взаємодії, згідно плану роботи на окрузі №1 «СТАРТ», з метою закріплення знань дітей про збереження та зміцнення здоров’я в дошкільному закладі «Рябінушка» було проведено заняття-вікторину «Здоровим бути круто!».

Останні статті на сайті