Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Керівники навчальних закладів відділу освіти Артемівської міської ради підвели підсумки роботи за вересень-жовтень

Переглядів: 2473
06.11.2015 - 12:31

Відповідно до плану роботи відділу освіти відбулась чергова нарада директорів шкіл та позашкільних навчальних закладів, яку провела начальник відділу освіти Марина Рубцова.

До присутніх були доведені результати перевірки стану реалізації в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах пріоритетного напрямку виховання: формування національно-патріотичних якостей підростаючого покоління. Спеціаліст відділу Людмила Анісімова повідомила, що реалізація цього напрямку виховання відбувається в цілому у відповідності до нормативно-правових документів та матеріалів з питань патріотичного виховання та розміщена на власних сайтах навчальних закладів. Відмічено діяльність школи №18, де педагогами із залученням батьків організовано волонтерський рух, в рамках якого надається посильна допомога бійцям АТО, діти допомагали пораненим воїнам у шпиталі, підготували для них концертну програму, організували пересувний вертеп для віддалених блокпостів воїнів АТО, збір власноруч виготовлених оберегів та дитячих малюнків для захисників України. За свою діяльність учні-волонтери були нагороджені різдвяною подорожжю на Волинь. Також заклад нагороджено подякою від 26 Бердичівської артилерійської бригади за патріотизм й допомогу ЗСУ, грамотою за відродження національно-патріотичної свідомості та традицій від Благодійного Фонду «З країни в Україну», який заснував Всеукраїнський проект «Відкривай Україну». Відповідну цілеспрямовану роботу з зазначеного питання проводять педагогічні колективи усіх навчальних закладів. Зі звітами щодо національно-патріотичного виховання дітей виступили керівники позашкільних Центрів м. Артемівська, Соледара, Часів Яру.

Головний спеціаліст відділу Анна Орел ознайомила керівників навчальних закладів з результатами перевірки книг видачі документів про освіту випускникам 2014-2015н.р., а також довела підсумки вибіркового контролю за працевлаштуванням випускників 9-х та 11-х класів шкіл Артемівської міської ради.

Про стан забезпечення навчальних закладів підручниками та науково-методичною літературою у 2015-2016 н. р. розповіла завідувач міського методичного кабінету Ніла Лисюк. Оскільки загальноосвітні навчальні заклади не укомплектовані повністю підручниками, відділ освіти Артемівської міської ради продовжує контролювати це питання. Під керівництвом міського методичного кабінету в межах методичних об’єднань вчителів-предметників продовжується робота міських творчих груп щодо розробок електронних посібників, які містять розробки уроків за оновленим Державним стандартом, наповнюються актуальною інформацією веб-сайти шкіл, міського методичного кабінету, відділу освіти. Зі звітами щодо означеного питання виступили керівники шкіл №5, 9, 13, 17.

В’ячеслав Помінов, головний спеціаліст – начальник служби охорони праці та безпеки життєдіяльності, звернув увагу керівників навчальних закладів на посилення пожежної безпеки в осінньо-зимовий період 2015-2016 навчального року.

За підсумками наради прийняті відповідні рішення з кожного питання, які взяті на контроль для забезпечення їх виконання.

Керівники навчальних закладів відділу освіти Артемівської міської ради підвели підсумки роботи за вересень-жовтеньКерівники навчальних закладів відділу освіти Артемівської міської ради підвели підсумки роботи за вересень-жовтеньКерівники навчальних закладів відділу освіти Артемівської міської ради підвели підсумки роботи за вересень-жовтеньКерівники навчальних закладів відділу освіти Артемівської міської ради підвели підсумки роботи за вересень-жовтеньКерівники навчальних закладів відділу освіти Артемівської міської ради підвели підсумки роботи за вересень-жовтеньКерівники навчальних закладів відділу освіти Артемівської міської ради підвели підсумки роботи за вересень-жовтеньКерівники навчальних закладів відділу освіти Артемівської міської ради підвели підсумки роботи за вересень-жовтень

Останні статті на сайті