Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 107 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

У дитячих садках №54 «Світлячок» та №55 «Ведмежатко» тривають ремонті роботи

Переглядів: 3516
04.11.2015 - 07:51

Дитячий садок може бути найулюбленішим місцем для малюка в разі, якщо це місце буде асоціюватися у нього з яскравими фарбами, активними іграми, морем позитивних емоцій. І як добре, що піклування про дітей залишається пріоритетним для людей, які розуміють проблеми дитячого садка та творять добро.

В рамках проекту «Теплий дім» у дитячих садках №54 «Світлячок» та №55 «Ведмежатко» тривають ремонтні роботи з утеплення будівлі та благоустрою території. Фасади будівель утеплюють пінополістирольними плитами, обшивають сайдингом. Територію дитячих садків вимощують тротуарною плиткою, проводять ремонт павільйонів.

«Дитячий садок з кожним днем стає все краще і затишніше», - відмічають батьки вихованців.

В рамках проекту «Теплий дім» у дитячих садках №54 «Світлячок» та №55 «Ведмежатко» тривають ремонтні роботи з утеплення будівлі та благоустрою території. В рамках проекту «Теплий дім» у дитячих садках №54 «Світлячок» та №55 «Ведмежатко» тривають ремонтні роботи з утеплення будівлі та благоустрою території. В рамках проекту «Теплий дім» у дитячих садках №54 «Світлячок» та №55 «Ведмежатко» тривають ремонтні роботи з утеплення будівлі та благоустрою території. В рамках проекту «Теплий дім» у дитячих садках №54 «Світлячок» та №55 «Ведмежатко» тривають ремонтні роботи з утеплення будівлі та благоустрою території.

Останні статті на сайті