Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 93 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Роз’яснення щодо порядку внесення змін Артемівським міським відділом Головного управління ДМС України в Донецькій області до паспортів громадянина України у зв'язку зі зміною назви вулиці.

Переглядів: 5646
03.11.2015 - 13:12

Реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб в України здійснюється територіальними підрозділами ДМС України відповідно до Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні» (далі - Закон), Порядку реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні та зразків необхідних для цього документів, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ України від 22.11.2012 № 1077 (далі - Порядок).

У разі перейменування адміністративно-територіальної одиниці, вулиці провулків, проспектів, площ, тощо, розташованих на території відповідного населеного пункту, за зверненням особи з питання внесення до паспорту громадянина України оновленої інформації, працівником територіального підрозділу на підставі прийнятого рішення сільської/селищної/міської ради, штамп реєстрації місця проживання за новою адресою проставляється нижче проставленого раніше штампу з перенесенням дати реєстрації місця проживання.

Обов'язку особи звертатися до територіального підрозділу ДМС Україні для проставлення штампу реєстрації місця проживання із новою назвою адміністративно-територіальної одиниці населеного пункту у зв'язку з її перейменуванням Законом та Порядком не передбачено.

У разі звернення громадянина України для проставляння такого штампу йому необхідно подати: паспорт громадянина України та рішення сільської/селищної/міської ради про перейменування адміністративно-територіальної одиниці. Плата за внесення змін до паспорта громадянина України не справляється.

(згідно листа Державної міграційної служби України від 13.10.2015 №6-6038/3-15)