Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 128 гостей.

ExportUA

Конкурс читців "З Україною в серці" у Соледарському ЦДЮ

Переглядів: 3557
30.10.2015 - 12:48

28 жовтня 2015 року в Соледарському центрі дітей та юнацтва пройшов міський конкурс читців "З Україною в серці", приурочений до 71-річниці визволення України від фашистських загарбників.

Любов до Батьківщини є однією із визначальних рис справжнього громадянина.

Одними з головних завдань конкурсу були популяризація рідної мови, української культурно-духовної спадщини. Діти підготували вірші українських письменників і з душею та артистизмом продекламували їх. Майстерність виконавців оцінювало компетентне журі: директор СЦДЮ Людмила Погорелова, бібліотекар філіалу №7 Артемівської дитячої бібліотеки Ірина Смелянська та представники спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін Віктор Маслюк, Сергій Осьмак, Сергій Малієнко.

Перше місце зайняла вихованка дитячого театру "Сценікорум" СЦДЮ Ністратова Валерія.

28 жовтня 2015 року в Соледарському центрі дітей та юнацтва пройшов міський конкурс читців "З Україною в серці", приурочений до 71-річниці визволення України від фашистських загарбників.28 жовтня 2015 року в Соледарському центрі дітей та юнацтва пройшов міський конкурс читців "З Україною в серці", приурочений до 71-річниці визволення України від фашистських загарбників.28 жовтня 2015 року в Соледарському центрі дітей та юнацтва пройшов міський конкурс читців "З Україною в серці", приурочений до 71-річниці визволення України від фашистських загарбників.28 жовтня 2015 року в Соледарському центрі дітей та юнацтва пройшов міський конкурс читців "З Україною в серці", приурочений до 71-річниці визволення України від фашистських загарбників.

Останні статті на сайті