Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Виховуємо національну гордість!

Переглядів: 2660
21.10.2015 - 09:40

Сьогодні Українська держава та її громадяни стають безпосередніми учасниками процесів, які мають надзвичайно велике значення для подальшого визначення, першою чергою, своєї долі, долі своїх сусідів, подальшого світового порядку на планеті.

Серед виховних напрямів сьогодні найбільш актуальними виступають патріотичне, громадянське виховання як стрижневі, основоположні, що відповідають як нагальним вимогам і викликам сучасності, так і закладають підвалини для формування свідомості нинішніх і прийдешніх поколінь, які розглядатимуть держав як запоруку власного особистісного розвитку, що спирається на ідеї гуманізму, соціального добробуту, демократії, свободи, толерантності, виваженості, відповідальності, здорового способу життя, готовності до змін.

У рамках місячника національно-патріотичного виховання, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради, у навчальних закладах міста відбулися заходи, спрямовані на формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України, сприяння становленню її як правової, демократичної, соціальної держави.

В рамках Всеукраїнських заходів до Дня Захисника України та Свята Покрови Пресвятої Богородиці у м. Святогірську відбулося урочисте відкриття акції, спрямованої на патріотичне виховання молоді «Покрова героїв», яка проходила два дні. Організатором акції виступило Міністерство молоді та спорту України. В акції взяли участь 160 делегатів, серед яких представники громадських організацій національно-патріотичного спрямування; представники структурних підрозділів молоді та спорту обласних, міських, районних, Київської міської та районних у м. Києві державних адміністрацій, у тому числі які координують питання національно-патріотичного виховання; представники структурних підрозділів освіти і культури Донецької та Луганської обласних державних адміністрацій; представники Мінмолодьспорту.

За підтримки відділу освіти Артемівської міської ради в акції мали змогу взяти участь і представники Артемівського НВК №11 та Часовоярської ЗОШ №15 (заступники директорів шкіл Олена Подопригора, Тетяна Федорець, Римма Морозова та педагог-організатор Ірина Махник). Педагоги презентували досвід роботи як своїх шкіл, так і міста Артемівська вцілому, у напрямку національно-патріотичного виховання, тісну співпрацю з військовослужбовцями, волонтерами та громадськими організаціями, міжрегіональні зв’язки з іншими навчальними закладами щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання. Учасники заходу працювали у 3-х напрямках: національно-патріотичне виховання молоді, військово-патріотичне виховання, національно-патріотичне виховання у спорті.

14 жовтня учні та педагогічні колективи м. Артемівська побували на мітингу, присвяченому відкриттю меморіальної дошки на честь першого підняття прапору України у Бахмуті, на флешмобі «Україна - це ми» на стадіоні «Металург», на урочистому марші військ та святковому концерті у Палаці культурі. Під час концерту педагог-організатор Артемівської школи №18 Андрій Кузнецов за клопотанням відділу освіти був нагороджений Подякою Міністерства молоді та спорту України, яку отримав із рук заступника міністра молоді та спорту Сергія Митрофанського за вагомий особистий внесок у відродження та впровадження національно-патріотичного виховання дітей і молоді.

Проведені заходи сприяли забезпеченню у спільноти розвинутої патріотичної свідомості і відповідальності, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про спільне благо, збереження та шанування національної пам’яті.

відбулися заходи, спрямовані на формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, з захисту національних інтересів, цілісності, незалежності Українивідбулися заходи, спрямовані на формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, з захисту національних інтересів, цілісності, незалежності Українивідбулися заходи, спрямовані на формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, з захисту національних інтересів, цілісності, незалежності Українивідбулися заходи, спрямовані на формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, з захисту національних інтересів, цілісності, незалежності Українивідбулися заходи, спрямовані на формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, з захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України