Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Верховна рада України

Відділ освіти організував серед школярів загальноміський конкурс «Козацькими стежинами»

Переглядів: 3291
16.10.2015 - 07:18

Педагоги загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів у повсякденній праці постійна свої зусилля спрямовує на формування в учнів комплексу громадянських якостей, глибокого розуміння ними приналежності до українського народу, до своєї Батьківщини, готовності захищати її інтереси. У межах місячника національно-патріотичного та громадянського виховання, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради, у міському Центрі дітей та юнацтва пройшов захід «Козацькими стежинами», який був присвячений Дню Українського козацтва та Дню захисника України.

Поєднання цих святкувань - це своєрідний зв’язок поколінь від козацтва до сучасності. Відтак ми вшановуємо мужність та героїзм українських козаків та українських воїнів-захисників незалежності України.

На святі були присутні: представники відділу освіти Артемівської міської ради, отаман Бахмутського козацького округу, генерал-хорунжий козацтва України Олександр Галушка, сержанти військової частини Василь та Михайло Грибанови.

Виступи учнів були присвячені героїчному минулому нашої країни та були сповнені любові до рідної землі.

Переможцями конкурсу стали:

І місце – команда Часовоярської школи №15;

ІІ місце – команди НВК №11, ЗОШ №12;

ІІІ місце – команди ЗОШ №2, ЗОШ №5, ЗОШ №10.

За найкраще інсценування пісні команди шкіл були нагороджені грамотами відділу освіти. За силу, звитягу, наполегливість козацьку на шляху до перемоги генерал-хорунжий козацтва України Олександр Галушка вручив школам №15, 13 та школі-інтернату №1 грамоти Бахмутського козацького Слобідсько-Українського полку.

У концертній програмі взяли участь творчі колективи Артемівського МЦДЮ та школи №10.

У межах місячника національно-патріотичного та громадянського виховання у міському Центрі дітей та юнацтва пройшов захід «Козацькими стежинами», який був присвячений Дню Українського козацтва та Дню захисника України. У межах місячника національно-патріотичного та громадянського виховання у міському Центрі дітей та юнацтва пройшов захід «Козацькими стежинами», який був присвячений Дню Українського козацтва та Дню захисника України. У межах місячника національно-патріотичного та громадянського виховання у міському Центрі дітей та юнацтва пройшов захід «Козацькими стежинами», який був присвячений Дню Українського козацтва та Дню захисника України. У межах місячника національно-патріотичного та громадянського виховання у міському Центрі дітей та юнацтва пройшов захід «Козацькими стежинами», який був присвячений Дню Українського козацтва та Дню захисника України.

Останні статті на сайті