Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

День Захисника України в Артемівському НВК №11

Переглядів: 3262
15.10.2015 - 10:07

Вперше в Україні 14 жовтня, у день славетних свят - українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, відзначається День захисника Вітчизни.

Цього дня учні початкової ланки, 5-7 та 10-11 класів Артемівського НВК№11 підготували святкові виховні заходи, на які запросили військових: командира, полковника Михайла Свистака, майора Василя Кобаля та майора Ярослава Залуцького Закарпатського зведеного загону міліції, лейтенанта відділу обліку офіцерів запасу Олександра Мачуліна, сержанта, старшого стрілка Олега Шумляса, гранатометника Артема Лимаря, капелана Романа та військових 54 бригади, яка дислокується в місті Артемівськ. Діти дарували яскраві листівки, щиро вітали, висловлювали оборонцям та визволителям нашого краю свою подяку за мужність і героїзм, бажали родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії, миру та скорішого повернення додому. Військові у свою чергу розповідали дітям про суворі будні передової, ділилися своїм ставленням до військової служби і… відповідали на безліч запитань, які цікавили допитливих учнів: про службу, особисті уподобання, побратимів та рідних.

Заходи тривали понад півтори години, але після їх закінчення діти ще довго не відпускали гостей та питали про наступні зустрічі.

Учні початкової ланки, 5-7 та 10-11 класів Артемівського НВК№11 підготували святкові виховні заходи, на які запросили військовихУчні початкової ланки, 5-7 та 10-11 класів Артемівського НВК№11 підготували святкові виховні заходи, на які запросили військовихУчні початкової ланки, 5-7 та 10-11 класів Артемівського НВК№11 підготували святкові виховні заходи, на які запросили військовихУчні початкової ланки, 5-7 та 10-11 класів Артемівського НВК№11 підготували святкові виховні заходи, на які запросили військовихУчні початкової ланки, 5-7 та 10-11 класів Артемівського НВК№11 підготували святкові виховні заходи, на які запросили військових

Останні статті на сайті