Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Верховна рада України

Відбувся «День відкритих дверей»

Переглядів: 2254
13.10.2015 - 07:23

09 жовтня  2015 року  відбувся «День відкритих дверей»  в Управлінні праці та соціального захисту населення Артемівської райдержадміністрації.

В заході взяли участь: начальник Управління Вікторія Точена,  посадові особи Артемівського міського центру зайнятості: директор Ірина Лещенко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал та шукачі роботи, зареєстровані в центрі зайнятості.

Управління праці та соціального захисту населення  Артемівської райдержадміністрації є  надійним соціальним партнером служби зайнятості у реалізації державної політики зайнятості на території Артемівського району. В числі багатьох  напрямків соціального захисту та питань праці  забезпечує в межах своєї компетенції соціальний захист працівників, зайнятих на роботах із шкідливими та важкими умовами праці, моніторинг  ситуації в районі щодо своєчасності виплати заробітної плати робітникам,  здійснює соціальну підтримку населення шляхом організації роботи з надання населенню субсидій  для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, здійснює призначення державної допомоги різним категоріям населення,  та вирішує багато інших питань соціального захисту населення.

Відкриваючи захід директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко презентувала соціальні послуги служби зайнятості та розповіла про стан сучасного ринку праці м. Артемівська та Артемівського району.

Вікторія Точена  детально познайомила учасників заходу з роботою управління, розповіла про цілі та задачі, які сьогодні вирішують працівники управління, надаючи соціальні послуги населенню, представила кожний відділ управління та направленість його роботи, розповіла про нагальну потребу в професійно підготовлених фахівцях, небайдужих до людей спеціалістів, які готові надавати соціальну допомогу тим, кто її потребує. 

Загалом в заході прийняли участь 14 безробітних осіб, в тому числі 1 особа  з числа інвалідів, 3 особи – з числа  соціально незахищених громадян, 4 особи - вимушено переміщені з місць проведення АТО.

 День відкритих дверей в Управлінні праці та соціального захисту населення Артемівської райдержадміністрації  було завершено взаємною подякою за співпрацю та  консолідацію зусиль щодо надання соціальних послуг населенню з питань зайнятості  за своїми напрямками роботи.        

Останні статті на сайті