Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Місячник національно-патріотичного та громадянського виховання в Артемівській школі №5

Переглядів: 8976
09.10.2015 - 13:00

З метою реалізації Концепції національно-патріотичного виховання учнів та згідно річного плану виховної роботи школи у жовтні 2015 року, за ініціативи відділу освіти, в Артемівській школі №5 проводиться місячник національно-патріотичного та громадянського виховання «Ми – нація єдина. Твої ми діти, Україно!».

Так, в рамках місячника 08.10.2015 року в школі було проведено уроки патріотичного виховання: «Україна – моя Батьківщина» для учнів 1-4 класів та «Наша Вітчизна – демократична Україна» для учнів 5-11 класів. Протягом виховних заходів учні школи дізнавалися цікавих фактів про історію, традиції та звичаї українського народу. У проведенні уроку брали участь і самі учні, які готували малюнки, вчили вірші та добирали предмети побуту українців. Класні керівники широко використовують українську символіку, а також урізноманітнюють форми роботи під час проведення виховних годин для школярів. Наприклад, учні 4-А класу малювали асоціації до слів «Україна» та «батьківщина» під супровід українських народних пісень, а учні 4-Б класу виготовляли паперові долоні, які наприкінці уроку кріпили до мапи України, символізуючи свою любов до Батьківщини.

Крім цього, в школі готується виставка дитячого малюнку «Ми живемо в Україні» та конкурс стіннівок «Україна – диво дивовижне».

З метою реалізації Концепції національно-патріотичного виховання учнів у жовтні 2015 року в Артемівській школі №5 проводиться місячник національно-патріотичного та громадянського виховання «Ми – нація єдина. Твої ми діти, Україно!»З метою реалізації Концепції національно-патріотичного виховання учнів у жовтні 2015 року в Артемівській школі №5 проводиться місячник національно-патріотичного та громадянського виховання «Ми – нація єдина. Твої ми діти, Україно!»З метою реалізації Концепції національно-патріотичного виховання учнів у жовтні 2015 року в Артемівській школі №5 проводиться місячник національно-патріотичного та громадянського виховання «Ми – нація єдина. Твої ми діти, Україно!»

Останні статті на сайті