Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Швейцарський фонд з протимінної діяльності FSD у Соледарській школі №14

Переглядів: 3982
08.10.2015 - 12:56

З метою інформування про небезпеку вибухонебезпечних предметів Швейцарський фонд з протимінної діяльності FSD провів у Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 незвичайний, повчальний, цікавий захід для учнів 1-5 класів.

Діти уважно слухали розповідь керівника групи про небезпечні, невідомі предмети і прийняли участь у театралізованій виставі «Пригоди неслухняного Вовчика».

Учні відповідали на запитання вчительки-Лисички, яка проводила у лісі урок для звіряток. Допомагав дітям слухняний Ведмедик, який добре вчився і не пропускав жодного уроку. Вовчик, навпаки не хотів вчитися і потрапив у біду: побачивши незнайомий предмет, не роздумуючи стрибнув на нього і «підірвався» на міні.

Учні школи так захопилися виставою, що по-справжньому жаліли Вовчика і співчували йому. На щастя все закінчилося добре, бо на допомогу прибув загін рятівників, які розмінували казковий ліс.

Адміністрація школи, вчителі, батьки вдячні Швейцарському фонду FSD за цікавий захід і сподіваються на мирне майбутнє українських школярів.