Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Верховна рада України

Урок мужності та миру «Нам мир потрібен як повітря»

Переглядів: 3399
30.09.2015 - 06:13

Із метою національно-патріотичного виховання студентської молоді в Донецькому університеті економіки та права разом із представниками 30-го батальйону був проведений Урок мужності та миру «Нам мир потрібен як повітря».

На початку заходу перед студентами виступили заступник командира батальйону по роботі з особовим складом Назарчук Ігор Володимирович, заступник командира батальйону з озброєння капітан Ретунських Віктор Вікторович, заступник командира роти з озброєння лейтенант Колєснік Руслан Володимирович, санітарний інструктор батальйону сержант Білявська Світлана Олександрівна. Військові висловили Університету подяку за співпрацю, розповіли про бойовий шлях батальйону, умови та особливості служби.

Хвилиною мовчання  присутні вшанували всіх загиблих під час АТО.

Другу частину уроку, епіграфом до якої стали рядки М. Бакая «Одна Батьківщина, і двох не буває», студенти та викладачі Університету присвятили темі захисту Вітчизни. Протягом свята лунали поезії В. Симоненка «Лебеді материнства», «Ти знаєш, що ти – людина?», В. Цимбалюка «Захищати Вітчизну  – це справа для справжніх мужчин!». Пам’яті загиблих, серцям тих, хто живе, душам прийдешніх був адресований вірш молодої поетеси студентки 4 курсу Світлани Павлинської «Хай живе надія».

Наприкінці урочистої  зустрічі директор Артемівської гімназії «Сузір’я» кандидат історичних наук Наталя Олександрівна Аксакова від імені викладацького та студентського колективу подякувала почесним гостям за їхню важку службу та подарувала торт.

Із метою національно-патріотичного виховання студентської молоді в Донецькому університеті економіки та права разом із представниками 30-го батальйону був проведений Урок мужності та миру «Нам мир потрібен як повітря».Із метою національно-патріотичного виховання студентської молоді в Донецькому університеті економіки та права разом із представниками 30-го батальйону був проведений Урок мужності та миру «Нам мир потрібен як повітря».