Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Презедент України

За сторінками конкурсів педмайстерності

Переглядів: 9603
27.04.2011 - 13:07

У березні місяці поточного року розпочався VІІІ регіональний конкурс „Кращий працівник року в галузі освіти" в п’яти номінаціях: кращий директор загальноосвітньої школи з інклюзивним навчанням, кращий організатор профорієнтаційної роботи, кращий викладач шкільного курсу бізнес-освіти, кращий працівник освіти з підготовки дітей до навчання в школі, кащий завідувач випускаючої кафедри вищого навчального закладу.

Переможцями міського етапу стали Ночовка В.І., директор ЗОШ №5, Неклеса В.О., класний керівник 9 класу ЗОШ №12, Томачинська Н.Л., учитель економіки НВК №11, Нарижна Н.О., вихователь ДНЗ №10. Матеріали переможців міського етапу були направлені для участі у обласному етапі. Журі відзначило якісну підготовку матеріалів до конкурсу.

Відповідно до Положення, затвердженого рішенням обласної ради, фахові журі ІІ обласного етапу визначило 15 кращих  учасників за кожною номінацією та запросило їх до подальшої участі у конкурсі. Серед запрошених були Ночовка В.І. та Томачинська Н.Л.

5-6 квітня пройшов очний етап обласного конкурсу. Де наші конкурсанти показали. Що розуміють завдання модернізації загальної середньої освіти, виявили високий рівень креативності, репрезентативності, продуктивно використовують інноваційні педагогічні технології, уміють і адекватно оцінюють власний професійно-діловий досвід.

У травні місяці відбудеться заключний етап конкурсу, в якому буде брати участь Ночовка Валентина Іванівна, яка увійшла до трійки учасників у номінації „Кращий директор загальноосвітньої школи з інклюзивним навчанням”.

Поздоровляємо конкурсантів з успішним виступом!

Останні статті на сайті