Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Малюки дошкільного навчального закладу №55 «Ведмежатко» в гостях у спортсменів рідного міста

Переглядів: 2198
28.09.2015 - 12:07

Формуючи патріотичні почуття у дошкільників, педагоги завжди звертаються до яскравих вражень дитинства: це і квітуче дерево під вікном свого будинку, це вулиця, по якій ходив, це місто, в якому ти виріс - це вираз глибокої прихильності і любові до всього, що з ранніх років увійшло в серце як найдорожче.

Проводячи роботу з патріотичного виховання педагоги дошкільного навчального закладу компенсуючого типу, ясел-садка №55 «Ведмежатко» звернули увагу на те, що старші дошкільнята страждають дефіцитом знань про спортивні досягнення, видатних спортсменів рідного міста, краю, нашої країни. Дану проблему вирішили за допомогою проекту «Артемівськ – спортивний», учасниками якого стали діти старшої групи «Квіткова країна», їх батьки, вихователі, інструктор з фізичної культури Олександр Чмирьов. Мета даного проекту – сформувати почуття патріотизму, любові до спорту шляхом ознайомлення зі спортивними досягненнями, видатними спортсменами рідного міста.

Вихованці старшої групи «Квіткова країна» відвідали спортивний комплекс «Металург», де дізналися про досягнення спортсменів нашого міста, з радістю позаймалися на спортивних аренах манежу.

За допомогою проекту «Артемівськ – спортивний» діти старшої групи «Квіткова країна» знання про спортивні досягнення, видатних спортсменів рідного міста, краю, нашої країни.За допомогою проекту «Артемівськ – спортивний» діти старшої групи «Квіткова країна» знання про спортивні досягнення, видатних спортсменів рідного міста, краю, нашої країни.За допомогою проекту «Артемівськ – спортивний» діти старшої групи «Квіткова країна» знання про спортивні досягнення, видатних спортсменів рідного міста, краю, нашої країни.За допомогою проекту «Артемівськ – спортивний» діти старшої групи «Квіткова країна» знання про спортивні досягнення, видатних спортсменів рідного міста, краю, нашої країни.