Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Свято мікрорайону в Артемівській школі №5

Переглядів: 2364
28.09.2015 - 05:31

Стало вже доброю традицією в місті восени, у рамках святкування дня народження міста Артемівська, проводити Свята мікрорайонів. 24.09.2015 року в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням відбулося свято «Ми одна родина», яке проходило під патронатом міського голови Олексія Реви та Артемівської міської ради.

Свято завжди стає веселішим, якщо є люди, з якими можна його розділити. Так, школа зустрічала почесних гостей: міського голову Олексія Реву, начальника Артемівського відділу освіти Марину Рубцову, депутата Артемівської міської ради Валерія Слєсарева та генерального директора ТОВ «Артемівськ-Ремондіс» Романа Кравченка.

Слава мікрорайону – це його мешканці. Ветерани Великої Вітчизняної Війни та ветерани праці отримали подарунки від міського голови, який висловив їм слова вдячності за їх подвиги та наполегливу працю. Також були нагороджені призами переможці конкурсу «Дім зразкового утримання». Серед мешканців мікрорайону є люди, які небайдужі до проблем оточуючих, віддають їм частку своєї душі та тепла – це голови квартальних комітетів, які також отримали подарунки. Для кожної людини родина – це найважливіша цінність у житті. А головна цінність родини – це її діти. На святі були присутні 3 родини, які виховують більше трьох дітей. Солодкими подарунками їх також нагородили за їх наполегливу працю та відповідальне ставлення до виконання батьківських обов’язків. Не залишилися без уваги і обдаровані учні школи, які досягли великих успіхів у навчанні. Всі діти були відзначені подарунками.

Всім присутнім учні школи подарували яскраві творчі номери, у дворі школи було організовано виставки декоративно-ужиткового мистецтва «Наша творчість тобі, рідне місто!» та виробів з природного матеріалу «Барви осені». Гостей свята вразила виставка картин учениці 8-А класу Анастасії Кушнаренко, яка зарекомендувала себе як талановита художниця як на рівні міста, так і обласних творчих арт-фестивалях.

Свято, яке відбулося у дружній теплій атмосфері, було продовжено урочистим відкриттям кабінету біології. За підтримки міського голови у кабінет було придбано меблі та технічні засоби. Адміністрація школи, вчителі, батьки та учні висловили щиру вдячність за сприяння комфортному навчанню у школі.

Свято мікрорайону в Артемівській школі №5Свято мікрорайону в Артемівській школі №5