Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 163 гостя.

ExportUA

21 вересня відзначається Міжнародний день мира

Переглядів: 1303
28.09.2015 - 05:23

21 вересня  відзначається  Міжнародний  день мира. У нелегкий час для України цей день є по-своєму особливий. Мир – найбільше із благ! Саме тому, щоб ще раз привернути увагу саме до проблеми миру на землі, та безпосередньо у нашій країні і місті у вищих навчальних закладах I-IV рівнів акредитації, розташованих на території Артемівської міської ради  було проведено низку  заходів, мета яких – пропаганда миру та толерантності.

Протягом тижня з 21 по 25 вересня в навчальних  закладах пройшли виховні та тематичні години «Хай живе загальний мир у всьому світі», «Мій рідний край, для тебе я живу», «Україна за мир», бесіди-роздуми, на яких розповідалось про історію започаткування відзначення Міжнародного дня миру, про значення миру для всіх людей на землі, про те, скільки горя і страждань принесли людству війни.

Також було організовано тематичні виставки у бібліотеці «Під мирним небом», конкурс стіннівок «Мир – запорука щасливого майбутнього», «Потрібен мир -  тобі й мені», оформлено стенди про історію української армії.

Відбулись спортивні змагання «Спорт єднає всіх», «Козацькі розваги», «Весела, мирна гра футбол», присвячені Міжнародному дню мира, на яких юнаки  показали свої спортивні здібності, рішучість та єдність у вирішенні складних завдань. Своїм запалом вони продемонстрували, що разом можливо подолати усі труднощі.

Останні статті на сайті