Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 129 гостей.

Стан організованого початку навчального року обговорювався на нараді завідувачів дошкільних навчальних закладів

Переглядів: 2476
28.09.2015 - 05:12

24 вересня 2015 року, напередодні Дня дошкілля, у конференц-залі відділу освіти відбулася нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів, яку відкрила головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Тетяна Коломак.

Вона охарактеризувала стан реалізації організаційних форм управління навчальним процесом в дошкільних навчальних закладах на початку нового навчального року, зробивши акцент на важливості створення належних умов для різнобічного розвитку вихованців, підвищення іміджу дитячого садка в сучасних умовах.

На підвищення якості та посилення практичної спрямованості перспективного планування був націлений аналіз стану складання річних планів роботи дошкільних навчальних закладів, з яким присутніх ознайомила спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти Вікторія Рязанцева. Крім того, Ніла Лисюк, завідувач міського методичного кабінету, у своєму виступі розкрила інноваційні аспекти планування методичної роботи з кадрами з урахуванням вимог нормативно-правових документів, оновленого Базового компонента дошкільної освіти в Україні, програмового забезпечення.

Учасникам наради були надані методичні рекомендації щодо створення Концепції та Програми розвитку дошкільних навчальних закладів на 2016 - 2020 р.р., визначені орієнтовні завдання педагогічних колективів щодо їхньої реалізації.

Завідувачі дошкільних установ №6 Наталя Євтух, №36 Олена Харитонова, №56 Тетяна Чехова представили звіт-презентацію щодо реалізації комплексного плану проведення літньої оздоровчої роботи в дошкільних установах.

Про проведення інвентаризації в дошкільних навчальних закладах керівникам повідомила Ольга Віснянкіна, головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти.

Наприкінці зустрічі начальник відділу освіти Марина Рубцова привітала завідувачів зі святом, що наближається, - Днем дошкілля, побажала їм здоров’я і невичерпних сил, ентузіазму у втіленні планів і творчих задумів, підтримки і розуміння з боку колег.

Стан організованого початку навчального року обговорювався на нараді завідувачів дошкільних навчальних закладівСтан організованого початку навчального року обговорювався на нараді завідувачів дошкільних навчальних закладів

Останні статті на сайті