Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Верховна рада України

16 вересня 2015 року відбувся «День відкритих дверей» на виробництві КП АРТЕМІВСЬКЕ УЧБОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА ГЛУХИХ

Переглядів: 2793
17.09.2015 - 08:13

В заході взяли участь: директор Микола Чаус, посадові особи Артемівського міського центру зайнятості: директор Ірина Лещенко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал та шукачі роботи, зареєстровані в центрі зайнятості.

КП АРТЕМІВСЬКЕ УЧБОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА ГЛУХИХ сучасне підприємство, в штаті якого працює близько 100 осіб, 60 відсотків із яких мають певні фізичні обмеження. Пріоритетом кадрової політики підприємства є соціальна реабілітація та працевлаштування інвалідів із вадами органів слуху. Основне виробництво підприємства пов’язано із виготовленням спецодягу, зокрема халатів, костюмів для шахтарів, жилетів, сорочок, рукавиць для співробітників МВС, НКМЗ, «Энерго-інвеста», ДТЭКа, та ін. На сьогоднішній день підприємство здійснює свою діяльність на  японському обладнанні, діапазон можливостей якого дозволяє здійснювати пошив до 180 моделей костюмів спецодягу. На балансі підприємства знаходиться міні котельня та гуртожиток, в виробничих цехах функціонують кондиціонери повітря, а для співробітників організовано пільгове харчування, відвідування басейну та спортивного залу. Іншими словами на підприємстві все облаштовано для створення максимально комфортних умов для роботи та дозвілля працівників.

Підприємство є давнім та надійним соціальним партнером Артемівського міського центру зайнятості. На КП «УВП УТОГ» останнім часом у зв’язку із виробничою необхідністю є додаткові об’єми робіт, до виконання яких за сприяння Артемівського МЦЗ на умовах тимчасової зайнятості залучено шукачів роботи, що перебувають на обліку як безробітні. Такий вид зайнятості дозволяє шукачам роботи не тільки реалізувати наявні професійні навички, але й отримати заробітну плату за виконану роботу без втрати статусу безробітного. 

Відкриваючи захід директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко презентувала соціальні послуги служби зайнятості та розповіла про стан сучасного ринку праці м. Артемівська та Артемівського району.

Микола Чаус презентував підприємство та провів цікаву і змістовну екскурсію виробничими цехами. Слід відзначити, що особливу увагу запрошених привернуло обладнання, на якому здійснюється пошив одягу, оскільки основна маса відвідувачів заходу були особи, які мали професію «швачка». Загалом в заході прийняли участь 31 безробітна особа, в тому числі 1 з числа вимушено переміщених осіб із місць проведення АТО.

Як і усі інші подібні заходи День відкритих дверей на виробництві КП АРТЕМІВСЬКЕ УЧБОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА ГЛУХИХ було завершено взаємною подякою за співпрацю, та поповненням кадрового резерву підприємства, що вселяє надію, що найближчим часом декларування намірів стане працевлаштуванням тих, хто цього потребує.

16 вересня 2015 року відбувся «День відкритих дверей» на виробництві КП АРТЕМІВСЬКЕ УЧБОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА ГЛУХИХ16 вересня 2015 року відбувся «День відкритих дверей» на виробництві КП АРТЕМІВСЬКЕ УЧБОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА ГЛУХИХ