Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Презедент України

СПАРТАКІАДА серед допризовної молоді

Переглядів: 4002
07.09.2015 - 11:42

5 вересня в Артемівську відбувся перший зональний етап обласної спартакіади серед допризовної молоді .

У спортивному заході взяли 3 команди юнаків 1998-2000 років народження, які представляли Артемівськ, Димитров та Слов’янський район. Усього – 30 осіб.

На стадіонах «Металург» та «Авангард» проходили змагання в наступних видах спартакіади: біг на 100 м, підтягування на перекладині, метання гранати на дальність, стрільба з пневматичної зброї та забіг на 1000 м.

За їх підсумками учасники в командному заліку розташувалися наступним чином:

  • 1 місце – Артемівськ,
  • 2 місце – Димитров,
  • 3 місце – Слов’янський район.

Склад команди Артемівська:

  • Пономаренко Сергій, Пашенюк Микита – АІТ;
  • Смірнов Артем – Арго ліцей;
  • Лисенко Андрій  ПАПУ;
  • Дементьєв Артем, Мадолієв Руслан – АМУ;
  • Подобед Олександр – Профліцей;
  • Геращенко Данії – ЗОШ № 7;
  • Мітюрін Кирил – АКТІ.

 

В особистому заліку наша команда зайняла:

  • І місце – Пономаренко Сергій (метання гранати);
  • І місце – Лисенко Андрій (1000м);
  • І місце – Подобед Олександр (стрельба)

Володимир Мицик нагородив представників команд грамотами та кубками управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Організаторами заходу виступили обласний центр фізкультурно-оздоровчої роботи спільно з комітетом по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради.

Додамо, що другий зональний етап обласної спартакіади серед допризовної молоді проходитиме 12-13 вересня в смт. Ялта Першотравневого району. Учасники, які за підсумками двох етапів спартакіади покажуть найвищі результати в кожному з видів змагань, увійдуть до складу команди Донецької області, що представить наш регіон на всеукраїнському рівні. Юнаки допризовного віку з різних областей нашої держави визначатимуть кращих 23-25 вересня в Житомирі.

5 вересня в Артемівську відбувся перший зональний етап обласної спартакіади серед допризовної молоді . У спортивному заході взяли 3 команди юнаків 1998-2000 років народження, які представляли Артемівськ, Димитров та Слов’янський район. Усього – 30 осіб.5 вересня в Артемівську відбувся перший зональний етап обласної спартакіади серед допризовної молоді . У спортивному заході взяли 3 команди юнаків 1998-2000 років народження, які представляли Артемівськ, Димитров та Слов’янський район. Усього – 30 осіб.5 вересня в Артемівську відбувся перший зональний етап обласної спартакіади серед допризовної молоді . У спортивному заході взяли 3 команди юнаків 1998-2000 років народження, які представляли Артемівськ, Димитров та Слов’янський район. Усього – 30 осіб.5 вересня в Артемівську відбувся перший зональний етап обласної спартакіади серед допризовної молоді . У спортивному заході взяли 3 команди юнаків 1998-2000 років народження, які представляли Артемівськ, Димитров та Слов’янський район. Усього – 30 осіб.