Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Відбувся «День відкритих дверей» на виробництві

Переглядів: 2831
31.08.2015 - 11:45

 27 серпня  2015 року  відбувся «День відкритих дверей» на виробництві  Публічного акціонерного товариства «Артемівській завод по обробці кольорових металів».

».   В заході взяли участь: помічник Голови Правління з персоналу та соціальних питань Сергій Трижон, начальник виробничо – диспетчерського відділу Дмитро Загорський, посадові особи Артемівського міського центру зайнятості: заступник директора Олена Павлова, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал, заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Олена Помазова та шукачі роботи, зареєстровані в центрі зайнятості.

ПАТ "Артемівський завод по обробці кольорових металів" – провідне підприємство металургії України та один з найбільших виробників кольорового прокату в країнах СНД і далекого зарубіжжя, на якому працює близько 1200 мешканців міста та району. Середня заробітна плата по заводу становить 4600 – 4900 грн. Підприємство є давнім надійним соціальним партнером служби зайнятості, ринкоутворюючим підприємством міста, яке  має актуальні вакансії. Цього року підприємство відзначає 61 річницю з моменту утворення. Відлік часу почався з моменту, коли перший злиток зійшов з конвеєру 19 грудня 1954 року.

В даний час завод випускає більше 1000 типорозмірів виробів з 100 марок металів на основі міді, нікелю, цинку. Кольоровий металопрокат з авторитетною маркою заводу завоював високе визнання у всьому світі.

Завод сьогодні - це потужний виробничо-технічний комплекс з унікальним сучасним обладнанням, новітніми прогресивними технологіями та висококваліфікованим персоналом.
Одним з перших в Україні АЗОКМ отримав міжнародний сертифікат на систему забезпечення якості і з 1994 року включений в Міжнародний реєстр виробників прокату кольорових металів.

Відкриваючи захід заступник директора Артемівського міського центру зайнятості Олена Павлова зазначила, що проведення Днів відкритих дверей на виробництві – відносно новий напрямок інформаційно-консультаційної та профорієнтаційної роботи з безробітними, спрямований на їх ознайомлення з особливостями виробництва ринкоутворюючих підприємств міста, змістом професій, затребуваних на ринку праці. Така форма співпраці надає можливість роботодавцю презентувати власне підприємство, показати соціальне забезпечення працівників та робочі місця, представлені на підприємстві, орієнтувати молодь на вибір майбутньої професії. Під час таких заходів шукачі роботи мають можливість спілкування з потенційним роботодавцем, налагоджується відкритий діалог між усіма присутніми, зацікавлені особи отримують відповіді на всі запитання.

В ході заходу помічник Голови Правління з персоналу та соціальних питань Сергій Трижон та начальник виробничо – диспетчерського відділу Дмитро Загорський провели цікаву і змістовну екскурсію виробничими цехами, де учасники заходу на власні очі мали змогу побачити весь процес виробництва та оцінити масштаби потужностей сучасного та унікального підприємства.

Наприкінці заходу заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Олена Помазова від усіх учасників подякувала роботодавцю - організатору зустрічі за співробітництво зі службою зайнятості, небайдужість, виказала надію на подальше партнерство в реалізації державної політики зайнятості на території м. Артемівська.

 27 серпня  2015 року  відбувся «День відкритих дверей» на виробництві  Публічного акціонерного товариства «Артемівській завод по обробці кольорових металів».