Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Урядовий портал

Відбувся інформаційний день

Переглядів: 2808
28.08.2015 - 08:08

28 серпня 2015 року о 8.00 годині у великому залі засідань адміністративної будівлі Артемівської міської ради, відбувся інформаційний день на якому розглядалися питання:

  1. Про основні тенденції соціально-економічного розвитку території Артемівського міської ради.
  2. Про підготовку підприємств житлово-комунального господарства Артемівського міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2015-16 роки.
  3. Про стан нарахування та надання житлово-комунальних субсидій.
  4. Про підготовку навчальних закладів до нового навчального року.
  5. Про святкові заходи, присвячених Дню міста.
  6. Про проведену роботу по залученню коштів на реалізацію проектів розвитку території Артемівського міської ради в 2015 році.

Тетяною Савченко, першим заступником міського голови, було зазначено, що: «Підприємствами  промисловості міста за I півріччя 2015 року реалізовано продукції на суму 2,4 млрд. грн., що на 79,2 млн.грн. більш  ніж за I півріччя 2014 року. Програмні показники підприємств промисловості по реалізації продукції виконані на 42,3%, розглянуті проблеми промисловості та міського бюджету».

Стосовно підготовки підприємств ЖКГ до осінньо-зимового періоду заступник міського голови Олена Головкіна висвітлила питання опалювального сезону, проблеми та виконані роботи з підготовки фонду житлово-комунального господарства, теплозабеспеченню, водопостачанню, електропостачанню, дорожньо-мостового господарства, а також міського електротранспорту.

Олена Гавришева заступник начальника управління праці та соціального захисту населення представила статистику та темпи роботи, які виконані стосовно надання субсидій для громадян міста, а  також прийняла рекомендації міського голови, щодо проведення подальшого інформування населення для максимізації обізнаності громадян.

Начальник відділу освіти  Марина Рубцова надала данні щодо підготовки до навчального року, матеріально-технічної  бази навчальних та дошкільних закладів. Наприкінці своєї промови висловила слова вдячності усім меценатам та спонсорам які допомагали в цій роботі.

Заступник міського голови Тетяна Куліш розповіла та надала перелік міських масових заходів, присвячених Дню міста.

Міський  голова Олексій Рева у своєї доповіді надав інформацію щодо отриманих інвестицій на відновлення міста, діючих конкурсних проектах в яких бере участь представники міста та шляхах розподілення коштів на реалізацію проектів на початок 2016 року.