Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 108 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Відбувся обласний відкритий молодіжний зліт «Молодіжна хвиля – 2015»

Переглядів: 3563
26.08.2015 - 12:07

З 21 по 25 серпня 2015 року  за підтримки управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації у м. Святогірськ на базі дитячого оздоровчого комплексу «Сонячний» відбувся обласний відкритий молодіжний зліт «Молодіжна хвиля – 2015», присвячений 24–ій річниці Незалежності України.

До участі у зльоті запрошувались лідери молодіжних громадських організацій.  Основними завданнями зльоту було зібрати лідерів українського молодіжного руху та представників молодіжних громадських організацій, згуртувати їх навколо ідеї консолідації українського молодіжного руху, зміцнити існуючі та зав’язані нові контакти між молоддю України. Від нашого міста  в зльоті прийняли участь 8 лідерів  молодіжних громадських організацій таких, як «Молодь Бахмута», «Союз робочої молоді», «Інтермузика», «Союз медиків ім. Флоренс Найтингейл».

Програмою зльоту були передбачені тематичні майстер-класи, спортивні змагання, екскурсії, виставки старовинних українських вишитих картин, участь в обласному святі до Дня Незалежності України, зустріч із головою Донецької облдержадміністрації П.І. Жебрівським, видатними громадськими та культурними  діячами Донецької області та багато іншого.

Лідери молодіжних громадських організацій м. Артемівська, які прийняли участь у зльоті, мали змогу на обласному рівні презентувати роботу своєї організації, привезли з собою безліч позитивних емоцій та нових ідей для подальшого розвитку та процвітання нашого рідного міста.

Відбувся обласний відкритий молодіжний зліт «Молодіжна хвиля – 2015»Відбувся обласний відкритий молодіжний зліт «Молодіжна хвиля – 2015»Відбувся обласний відкритий молодіжний зліт «Молодіжна хвиля – 2015»

Останні статті на сайті